Γράφει η Σταυρούλα Ζάμπρα

Aχ κορίτσι μου, εσένα που όλο και κάποιος σε συμβουλεύει να κάνεις δίαιτα, γιατί είναι κρίμα να μην είσαι τέλεια αφού μπορείς, εσένα που ντρέπεσαι να βγεις στην παραλία γιατί έχεις κυτταρίτιδα, εσένα που ο άντρας σου θαυμάζει περισσότερο τα άλλα κορμιά και όχι το δικό σου, εσένα με το μικρό στήθος, εσένα με το μεγάλο στήθος, εσένα με τα σημάδια της εγκυμοσύνης, εσένα με τα σημάδια της προσπάθειας σου να αποκτήσεις παιδί, εσένα με την αφαίρεση του στήθους για να μείνεις κι άλλο στη ζωή, εσένα με τα σπυράκια της εφηβείας σου, με τα γυαλιά της μυωπίας σου, εσένα με τα πάνω, με τα κάτω σου, σε προσκαλώ να γίνεις όλα όσα σου αξίζουν.

Και αυτά που ΕΣΥ αξίζεις μόνο ΕΣΥ μπορείς να τα δημιουργήσεις. Αν εσύ πιστεύεις στον εαυτό σου, κανείς δεν θα καταφέρει να σε κάνει να νιώθεις άσχημα…

Βγες στην παραλία, χόρεψε, τραγουδά. Φόρεσε τα ρούχα που κάνουν εσένα να νιώθεις όμορφα. Κοντά, μακριά, πολύχρωμα, συντηρητικά, προκλητικά, ο,τι γουστάρεις. Διώξε μακριά τους “στιλίστες” της ζωής σου, που η συμβουλές τους δίνονται για να καλύψουν τα δικά τους κόμπλεξ. Γιατί όλα αλλάζουν μόνο με την αγάπη!!!! Η πράξη της συμβουλής είναι η αγάπη και αν δεν μπορείς να την δώσεις, βούλωσε το.

Σταυρούλα Ζάμπρα