, ,

Ζήτω η ΜΗΝΥΜΑτική έλξη….

Γράφει η Σταυρούλα Ζάμπρα

 

Facebook, Instagram, Dating Sites, Viber,What’s app κ.τ.λ Η εποχή του μόνιμου αυνανισμού! Πληκτρολογείς συναισθήματα, όνειρα και επιθυμίες. Περιγράφεις τον εαυτό σου με την καλύτερη ψευδαίσθησή σου. Ικανό. Πιστό. Τολμηρό.

Ελπίζεις πως βρήκες το άλλο σου μισό. Καταραμένη ελπίδα. Είσαι σχεδόν σίγουρος. Γράψατε αυτόματα την ίδια λέξη. Δεν είναι τυχαίο. Ιδανική συγκυρία για να πιστέψεις πως η ζωή, σου έφερε αυτό που σου χρωστά.

Τι ανοησία, να πιστεύεις πως η ζωή, σου χρωστά.

 

Βάζεις κραγιόν στα χείλη για να βγεις κάμερα. Βάζεις ψεύτικες βλεφαρίδες για να μεγαλώνει το μάτι. Η ματιά παραμένει νεκρή, φοβισμένη, αδιάφορη.

Αυτός φοράει ένα T-Shirt. Είναι cool στον καναπέ. Έχει σκεπάσει και με μια κουβέρτα τον σωρό από τα ασιδέρωτα. Πίνει ποτό. Σου λέει τη μάρκα. Καταλαβαίνεις αμέσως το γούστο του. Σου αρέσει. Χαίρεσαι. Χαίρεσαι πολύ. Νιώθεις πληρότητα. Σε διεκδικεί. Όλη μέρα σου πληκτρολογεί λόγια και συναισθήματα. Ναι, αυτός είναι ο άνθρωπος της ζωή μου, φωνάζεις με ενθουσιασμό στις φίλες σου. Διακόπτεις για λίγο τη συνομιλία. Του λες πως πας να γυρίσεις το φαγητό από την ανάποδη, για να μην καεί. Εκείνος τρελαίνεται. Και κραγιόν και βλεφαρίδες και νοικοκυρά. Λαχείο, σκέφτεται.

Οι μέρες περνούν. Περιγράφεις την μυρωδιά του κορμιού σου, την υφή του δέρματος σου. Γκουγλάρεις να βρεις τις πιο ιδανικές σεξουαλικές προτάσεις. Τις κάνεις πρόβα στον καθρέπτη. Τις επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά. Πιάνουν. Ο ένας οργασμός πίσω από τον άλλον. Ναι, επιτέλους βρήκες τον ιδανικό. Η ζωή σου χαμογελά. Οι ώρες, οι μέρες, οι μήνες περνούν. Πρέπει να συναντηθείτε, δεν πάει άλλο. Άγχος, ανασφάλεια, φόβος. Ιδανικό μέρος, ιδανική μέρα και ώρα συνάντησης. Τα άστρα το είπαν. Έδωσαν πράσινο φως. Ήρθε η σωστή ώρα. Ο Κρόνος δεν είναι πια ανάδρομος. Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι marriage-918864_1280-1.jpg

Τον φιλάς, σε φιλάει. Ναι, είναι όλα όπως τα φαντάστηκες. Δεν χάνετε χρόνο, κλείνετε αμέσως σπίτι μαζί. Κάνετε όνειρα, κοιτάτε τη θάλασσα, σχεδιάζετε ταξίδια. Ώσπου ξυπνάς μια μέρα και αναρωτιέσαι, ποιος είναι αυτός δίπλα σου; Τα βάζεις κάτω και υπολογίζεις κάτι μέρες, κάτι μήνες, κάτι χρόνια και κάτι φεγγάρια, που συστηνόσουν με τον (ποιος είναι αυτός δίπλα μου;) παντελώς άγνωστο.

Μη τρελαίνεσαι. Η εποχή μας φταίει. Το διαδίκτυο φταίει. Έτσι ήρθαν τα πράγματα για σένα και έπρεπε να ενταχθείς. Το δοκίμασες και κατάλαβες. Μην έχεις τύψεις, ούτε ενοχές. Τώρα ξέρεις, ξεκίνα από την αρχή.

Η ζωή προχώρα μόνο όταν το ένα χέρι μπορεί να ακουμπά το χέρι του άλλου.

Ερωτεύσου, αγκάλιασε, κάνε έρωτα, μύρισε, άγγιξε το κορμί. Γνώρισε τον άλλον αληθινά. Άκου τα αποτυχημένα του ανέκδοτα, άφησε την να φάει όλα τα κουλουράκια. Δες το βλέμμα του, πως μεταμορφώνεται όταν θυμώνει ή όταν είναι ευτυχισμένο. Δεν πέρασαν τα χρόνια για σένα.

Ποιος ορίζει το χρόνο; Μόνο εσύ…

Ξανά από την αρχή. Τώρα ξέρεις, το χέρι πρέπει πάντα να ακουμπά πάνω στο χέρι του άλλου. Δεν γίνεται αλλιώς, είναι μονόδρομος!!!

Σταυρούλα Ζάμπρα